top of page
Escola Musics Palau -8501.jpg

Sobre Musicals' Choir

Portant la música al Raval i a tota Barcelona

lemCuadrat OK_edited_edited.png

Musicals' Choir és el cor de joves de l'Escola de Músics i JPC i està format per 63 nois i noies de Ciutat Vella. El cor va nèixer al febrer de 2014.

Musicals' Choir, és un grup coral format per noies i nois de Ciutat Vella, Barcelona, que s'ha especialitzat en repertori musical. Les seves interpretacions no et deixen indiferent, la frescura, la intensitat amb que trepitgen l'escenari, l'alegria i sobretot les ganes d'expresar el  món interior de cada un d'ells, arriba directe al cor dels espectadors.

Tot i ser un cor molt jove, ja ha actuat a importants esdeveniments i a espais com l'Auditori de la ONCE, sala de cambra del Palau de la Música, a l'Auditori de Barcelona, al Petit Palau, al Teatre Goya, al Teatre Romea, Caixa Fòrum, Teatre Catòlic de l'Hospitalet, a l'Hotel Cotton, Casino de l'Hospitalet, Sant Gaietà, Sant Agustí d'entre altres. Ha realitzat un intercanvi amb la coral Aquatre veus de Mallorca, fent concerts a l'auditori de Cala Rajada i al Teatre d'Artà. Col·labora amb Alvaro de la Peña amb l'espectacle Quinzena de la Dansa i ha presentat dos espectacles  juntament amb el GrupCello.Cat, dirigit per Anna Mora, Miserables' Concert al CCCB i Mar i cel al Palau de la Música al 2021.

Al Nadal del 2022 participa al espectacle "Conte de Nadal" de la companyia Insectotròpics a la Plaça Catalunya.

Acompanya a Ramon Mirabet al concert el 30 d'abril al Gran Teatre del Liceu.

Participa a l'òpera comunitària "La Gata Perduda" del Gran Teatre del Liceu amb música d'Arnau Tordera i en el documental de TV3 "Òpera Prima"

Guanya la nominació "d'Or nivell 2" en categoria Pop en el concurs Sing for Gold celebrat a Calella a l'octubre de 2022.

Participa en l'anunci de TV3 de la Mataró del 2022 juntament amb els cantaires d'"Eufòria".

Representa West Side Story juntament amb l'Orquestra de Mataró al Palau de la Música al juliol de 2023 i repeteixen el concert a les Santes de Mataró.

Actúen en l'espectacle For Evita al Festival Grec a les ordres de Jordi Prat a la temporada estiu 2023.

bottom of page