top of page
Escola Musics Palau -8501.jpg

Sobre Musicals' Choir

Portant la música al Raval i a tota Barcelona

Banner Escola de Músics

Musicals' Choir és el cor de joves de l'Escola de Músics i JPC i està format per 55 nois i noies de Ciutat Vella. El cor va nèixer al febrer de 2014.

Musicals' Choir, és un grup coral format per noies i nois de Ciutat Vella, Barcelona, que s'ha especialitzat en repertori musical. Les seves interpretacions no et deixen indiferent, la frescura, la intensitat amb que trepitgen l'escenari, l'alegria i sobretot les ganes d'expresar el  món interior de cada un d'ells, arriba directe al cor dels espectadors.

Tot i ser un cor molt jove, ja ha actuat a importants esdeveniments i a espais com l'Auditori de la ONCE, sala de cambra del Palau de la Música, a l'Auditori de Barcelona, al Petit Palau, al Teatre Goya, al Teatre Romea, Caixa Fòrum, Teatre Catòlic de l'Hospitalet, a l'Hotel Cotton, Casino de l'Hospitalet, Sant Gaietà, Sant Agustí d'entre altres. Ha realitzat un intercanvi amb la coral Aquatre veus de Mallorca, fent concerts a l'auditori de Cala Rajada i al Teatre d'Artà. Col·labora amb Alvaro de la Peña amb l'espectacle Quinzena de la Dansa i ha presentat dos espectacles  juntament amb el GrupCello.Cat, dirigit per Anna Mora, Miserables' Concert al CCCB i Mar i cel al Palau de la Música al 2021.

Al Nadal del 2022 participa al espectacle "Conte de Nadal" de la companyia Insectotròpics a la Plaça Catalunya.

Acompanya a Ramon Mirabet al concert el 30 d'abril al Gran Teatre del Liceu.

Participa a l'òpera comunitària "La Gata Perduda" del Gran Teatre del Liceu amb música d'Arnau Tordera i en el documental de TV3 "Òpera Prima"

Guanya la nominació "d'Or nivell 2" en categoria Pop en el concurs Sing for Gold celebrat a Calella a l'octubre de 2022.

Participa en l'anunci de TV3 de la Mataró del 2022 juntament amb els cantaires d'"Eufòria".

bottom of page