top of page
Concert Escola Musics Palau -9048.jpg

Sobre nosaltres

Montage%20black3_edited.jpg

Cristina Colomer i Termens

Pianista i directora de corals

Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu.
És professora de piano de l’Escola de Músics des del 2000 i actualment la cap d’estudis. Directora de corals dels centres públics i concertats del projecte els Cors de Ciutat Vella i juntament amb músics de l’Escola de Músics ha realitzat més d’una vintena de musicals en les escoles del districte. També ha col·laborat en la creació de dos musicals juntament amb Damià Riera “Les aventures de l’EM” i amb Francesc Pascual i Yolanda Mallofré “la Música ens ensenya”. Compon i arranja obres per a les seves corals infantils. Fundadora del cor Musicals’ Choir amb nois i noies del Districte de Ciutat Vella del cor Monday Monday i cor CNL. Ha arranjat les cançons de l'espectacle "Love&Rock" del projecte Clavé XXI pel Palau de la Música. Cocreadora del projecte Musik:al Project.

Directora del cor Trencacors i actualment coordinadora dels cors d'"òpera prima" del Gran Teatre del Liceu,

Joaquim Tardido

Pianista

Cursa els estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu. Paral·lelament, va entrar a formar part de la companyia d’òpera POLS, sota la direcció de Guillem Peire, on durant quatre anys ha fet més de 170 concerts per tot Catalunya, en els quals ha treballat el repertori operístic dels principals compositors. També realitza els espectacles operístics Una furtiva ópera i To whom it may concern. Actualment és el pianista de lacoral Musicals’ Choir. És professor de l’Escola de Músics des de l’any 2001, on imparteix classes de piano, harmonia, llenguatge i conjunt instrumental.

66373a_e777c7b3556d4935b4ab8a4c233f354a_
66373a_461da5bc05664bd7aa3240919e3d2c10_

Alan Garcia

Guitarra i baix

Realitza els seus estudis de Grau Elemental i Grau Mig a l’Escola de Músics i JPC.  Titulat Superior pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha realitzat masterclasses amb professors com: Leo Brouwer, Eduardo Isaac, Jose Luis Rodrigo, Rey Guerra, Alvaro Pierri.
Forma part de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona des de l’any 2004 exercint de guitarra baixa i actualment de guitarra soprà.  Amb aquesta formació ha realitzat concerts arreu d’Espanya i també ha participat en nombrosos Festivals  Córcega (2006,2008,2011),  França (2009), Valladolid (2005, 2008),  Logroño  (2007), EEUU (2011). A l’any 2008 va realizar un cicle de 3 concerts al Teatre Poliorama amb importants solistes com (Ala Voronkova, Alina Zurman, José Lostaló). A l’any 2009 (Auditori de Barcelona)  i a l’any 2015 (Auditori del Conservatori Superior del liceu) l’Orquestra va ser dirigida per Leo Brouwer.Ha estat finalista en la modalitat de música de cambra en el concurs de la Fundació Arjau (2007). Des de l’any 2013 és el Cap de l’Àrea de Guitarra de l’Escola de Músics i JPC.

Nil Casals

Bateria

Realitza els seus estudis de música a l'Escola de Músics i JPC, amb el mestre Javier Crespo i fet master class amb Pepo Busquets, Miguel Lamas, Pablo Posa, Alex Tenas o Dom Famularo. Participa durant un any a la plataforma d'aprenentatge on-line: Drumeo Edge.Participa en seminaris i events online amb: Eric Harland, Antonio Sanchez, Larnell Lewis, Jason Thomas.

Batería de la Raval's Band i dels Musicals' Choir. Tot i ser un músic molt jove,  porta molts concerts i ha trepitjat molts escenaris.
 

WhatsApp Image 2021-05-12 at 10.26.45.jp

"La diversitat i la il·lusió son la nostra riquesa."

bottom of page