BIOGRAFIA

Musicals' Choir és el cor de joves de l'Escola de Músics i JPC i està format per 50 nois i noies de Ciutat Vella. El cor va nèixer al febrer de 2014.

Tot i ser un cor molt jove, ja ha actuat a les festes de la Mercè 2016, al festival urbà Fabricarte 2017, a espais com l'Auditori de la ONCE, sala de cambra del Palau de la Música, a l'Auditori de Barcelona, al Teatre Goya, al Teatre Romea. al caixaFòrum, Teatre Catòlic de l'Hospitalet, a l'Hotel Cotton, Casino de l'Hospitalet, Sant Gaietà, Sant Agustí d'entre altres. Ha realitzat un intercanvi amb la coral Aquatre veus de Mallorca, fent concerts a l'auditori de Cala Rajada i al Teatre d'Artà. Col·labora amb Alvaro de la Peña amb l'espectacle Quinzena de la Dansa. ha presentat l'espectacle Miserables' Concert, juntament amb el GrupCello.Cat, dirigit per Anna Mora. Al juny de 2019 ha actuat amb en Ramón Mirabet al Festival de Pedralbes.

El curs 2017-18 va participar activament en un espectacle dins el projecte Barris en Dansa amb 150 ballarins, que el portà a cantar en espais tant importants com el CCCB, Teatre Juventut, La Caldera, Ateneu de l'Hospitalet o la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors.

Ha gravat un vídeo amb la plataforma Tribalian Project, els cors del proper treball de Ramón Mirabet i han fet la seva primera gravació d’estudi aquest passat mes de juny, a l'estudi de gravació de L'Escola de Músics i JPC, Barcelona.

curs 2018-19

© 2017 by MUSICALS' CHOIR.